Nu är vi på plats!

Mitt i Härskogens fantastiska friluftsmiljö, vid Stora Härsjöns östra strand.

Med en gemensam värdegrund: en prestigelös stämning och ett stort engagemang för beroendevården står vi nu enade i att förverkliga vår dröm. En sammanhållen och hel vårdkedja, där alla professioner och insatser ryms under samma tak. Välkommen till Vega-familjen!  

Vega Härskogen erbjuder placering för klienter mellan 25 och 70 år med psykiatrisk samsjuklighet. 

Tack vare våra olika placeringsformer kan man på ett sömlöst sätt förflytta sig mellan HVB, kortidsboende och stödboende beroende på aktuellt behov, resurser och förutsättningar – allt under samma tak!
Vega Härskogen är stolta över att kunna tillhandahålla en trygg tillvaro, där ett rutinerat och professionellt team finns med hela vägen (till återhämtning).